Sutra se očekuje potpis ugovora

Na Pecaru stiže veliko pojačanje · Saznajemo

Čelnici Širokog Brijega ispunili su jedan od svojih ciljeva u januarskom prijelaznom roku, a to je dovođenje igrača u veznom redu.

Plavo-bijeli dres u nastavku sezone će, kako saznajemo, nositi bivši juniorski i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Damir Zlomislić kojem je ovo ujedno i povratak na Pecaru.

Zlomislić je danas odradio trening sa Širokim Brijegom, a već sutra bi, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, trebao staviti paraf na ugovor sa četvroplasiranim timom bh. šampionata.

Ovaj 26-godišnji fudbaler na Pecaru dolazi kao slobodan igrač, budući da je nedavno raskinuo ugovor sa bjeloruskim Shakhtjorom, a on će biti dosad peto zimsko pojačanje za ekipu koju vodi Goran Sablić. Prethodno su, podsjećamo, stigli Ivan Peko, Krešimir Bandić, Marko Perković i Josip Kvesić.

Dovođenjem Zlomislića lista pojačanja u Širokom Brijegu nije zaključena. Sportski direktor kluba Dalibor Šilić najavio je u narednim danima i dolazak novog napadača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.