Foto: FK Sarajevo

Nalazi se na probnom radu

Bivši fudbaler Partizana novo lice na treningu Sarajeva

Novo lice na današnjem treningu FK Sarajevo bio je srbijanski fudbaler Stefan Grbović.

Ovaj 22-godišnji fudbaler, koji se najbolje snalazi na poziciji desnog beka, priključio se treninzima Sarajeva i u narednim danima će se kroz treninge pokušati nametnuti šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću i izboriti za ugovor.

Grbović je prije nekoliko dana službeno raskinuo ugovor sa beogradskim Partizanom, a u protekloj polusezoni je boravio na posudbi u Teleoptiku.

Prije nego što se priključio Sarajevu, Grbović je bio u kombinacijama i za dolazak u Triglav iz Kranja.

Inače, prvotimci Sarajeva će u glavnom gradu naše zemlje trenirati do petka, kada je u jutarnjim satima zakazan let za Antaliju, gdje će ekipa obaviti završne pripreme za drugi dio sezone. U Turskoj fudbalere Sarajeva oečkuju četiri prijateljske utakmice.

Prva je na rasporedu 28. januara, a protivnik je učesnike Lige prvaka, FC Qarabag (AZE). Drugi protivnik u Antaliji je ruski drugoligaš Kuban Krasnodar (2.2.2018.), a preostala dva protivnika su FC Mariupol iz Ukrajine (4.2.2018.) i FK Budućnost Podgorica (8.2.2018.).

I

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.