Sarajevo poslalo Pidru na posudbu u Bosnu Visoko

Dojučerašnji kapiten juniora bordo kluba

Sarajevo poslalo Pidru na posudbu u Bosnu Visoko

S. Mlaćo

Mladi prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Selmir Pidro, u narednih pola godine boravit će na posudbi u NK Bosna Visoko. Ljevonogi defanzivac pojačat će konkurenciju u redovima kluba iz Visokog i on se priključio već treninzima u svom novom klubu. 

Pidro je rođen 3.3.1998. godine i nosio je kapitensku traku u juniorskoj ekipi Akademije FK Sarajevo. Nakon završetka juniorskog staža priključen je prvom timu Sarajeva i u protekloj polusezoni nije upisao zvaničan nastup za ekipu Husrefa Musemića. U ovom trenutku, stručni štab bordo kluba procijenio je da je za ovog mladog lijevog beka najbolja opcija posudba u Bosnu, kako bi stekao što veću minutažu u proljetnom dijelu sezone, u kojem se klub iz Visokog bori za plasman u Premijer ligu BiH.

"Našem mladom fudbaleru, kao i kolektivu NK Bosna Visoko želimo puno sreće u predstojećoj polusezoni", istakli su iz FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Josip Domorocki
Jedna od vecih satrologija u nasem fudbalu je i ova...neizmjerno je talentovan ali neka ide na posudbu da skuplja minute..hahahaaaa....to se na zapadu kaze netrebas nam i razguli..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi