Maženje sa suprugom mu prijalo

Supruga ludo napalila Buffona: Kupaće gaće ga odale

O. Lekić

Italijanski golman Gianluigi Buffon našao se u centru pažnje tamošnjih medija nakon što je odlučio da slobodno vrijeme provede na plaži sa suprugom. 

Allegri je usred sezone dopustio odmor legendarnom golmanu, a on je to vrijeme iskoristio da uživa sa ljepšom polovinom. Ipak, problem je što ga paparazzi prate na svakom ćošku, a od njih nema mira ni na odmoru.

Podsjetimo da su Buffon i njegova supruga nedabvno na jahti uhvaćeni u intimnom trenutku, a sada su bili mnogo oprezniji. Ipak, igra sa suprugom je mnogo uzbudila golmna Juentusa, a to se najbolje vidjelo nakon što je ustao.

Ili je Buffon obukao kupaća gaće za brj manje ili nakon igre sa suprugom više nije bilo dovoljno prostora u njima, teško je reći. Uglavnom, sjajni golman je očito uživao, a tako će biti sve do sredine naredne sedmice kada se vraća na posao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.