Golovima u drugom poluvremenu

Leverkusen rutinski protiv Mainza, Kodro ni na klupi

Bayern Leverkusen je u pretposljednjem meču 20. kola Bundeslige savladao Mainz sa 2:0 i tako izbio na drugo mjesto na tabeli.

Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, a onda je u 48. minuti Bailey fantastično pogodio za vodstvo Bayera od 1:0.

Dvadeset minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za domaći tim, a siguran realizator bio je Wendell koji je postavio konačan rezultat utakmice.

Treba istaći da u ekipi Mainza nije bilo Kenana Kodre, koji će do kraja januarskog prelaznog roka gotovo sigurno napustiti ovaj klub.

Bayer sada zauzima drugo mjesto sa 34 boda koliko ima i Schalke, a za prvoplasiranim Bayernom zaostaje velikih 16 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.