Sada već bivši član Viteza

Josip Šantić se danas priključuje Čeliku u Antaliji · Saznajemo

Samir Mlaćo

NK Čelik je jučer u Antaliji poražen od njemačkog niželigaša Wattenscheida sa 3:0, te su Zeničani tako još jednom razočarali svoje navijače.

Slaven Musa, šef truke ovog tima, nije krio razočarenje nakon meča, svjestan da su njegovom timu potrebna pojačanja ukoliko žele i naredne sezone igrati Premijer ligu.

Danas se će Čeliku u Antaliji priključiti Josip Šantić, sada već bivši član Viteza. Šanić će iz Sarajeva preko Istanbula stići u Antaliju, a zatim i zvanično postati novi član NK Čelik.

Šantić je jedan dio karijere proveo u u italijanskoj Pro Patriji, a zatim se vratio u NK Vitez koji je jedan od glavnih kandidata za niži rang takmičenja. Za Vitez je ovaj 24-godišnjak u protekloj polusezoni upisao 13 nastupa u ligi, te jedan u Kup takmičenju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.