Bh. tim slavio sa 2:0

Mladost lagano do pobjede protiv Samtredije

Endin Čaušević

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja odigrali su danas treći prijateljski meč na pripremama u turskoj Antaliji.

Izabranici Edisa Mulalića danas su igrali protiv Samtredije iz Gruzije, te su slavili sa 2:0. Bh. ekipa odigrala je sjajno prvo poluvrijeme kada su i riješili pitanje pobjednika u ovoj utakmici.

Mladost je do prednosti stigla na samom otvaranju meča kada je mrežu ekipe Samtredije zatresao Aladin Šišić. Samo nekoliko minuta kasnije Mladost je udvostručila svoju prednost, a ovaj put strijelac je bio Amer Hiroš.

Za Mladost je ovo bila prva pobjeda na pripremama u Turskoj. U prvom pripremnom susretu Mladost je poražena od Tosna sa 1:0, dok su u drugom remizirali protiv Mladosti iz Lučana (1:1).

Mladost: Velić, Benović, Mišić, Regoje, Metalsi, Hiroš, Sadiković, Mujagić, Lazić, Šišić, Dilaver.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.