Remi Mladosti protiv imenjaka iz Srbije
Prvi pripremni meč ekipe iz Doboj Kaknja na pripremama u Antaliji

Po jedan gol na obje strane

Remi Mladosti protiv imenjaka iz Srbije

M. Šljivak

Mladost Doboj Kakanj odigrala je svoj prvi meč na pripremama u Antaliji. Protivnik je bila ekipa Mladost Lučani iz Srbije, a na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo, 1:1.

Prvo poluvrijeme ovog pripremnog meča nije ponudilo mnogo. Bila je to tipična pripremna utakmica, vidljivo je da igrači još uvijek nisu u optimalnoj formi, pa nam u prvih 45 minuta nisu prikazali naročito lijep fudbal.

Najbolju šansu propustio je srpski tim u samom finišu prvog dijela. Igrala se 40. minuta kada je Trifunović loše reagovao nakon ubačaja sa lijeve strane i loptu šalje pored gola bh. tima, te se na odmor odlazi bez golova, 0:0.

Nastavak meča ipak donosi golove, po jedan na obje strane. Bh. tim je u 70. minuti došao do vodstva, a mrežu ekipe iz Lučana nakon prekida pogađa Metalsi za prednost od 1:0.

Ipak, samo četiri minute kasnije srpski tim je poravnao. Dosuđen je penal, a precizan je Radivojević za izjednačenje rezultata na 1:1.

Do kraja se rezultat nije mijenjao i ostalo je 1:1.

Pripremni meč:

Mladost Doboj Kakanj - Mladost Lučani 1:1 (Metalsi 70' / Radivojević 74'p)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost DK: Velić, Karahmet, Isaković, Regoje, Sadiković, Hiroš, Arežina, Mujagić, Dilaver, Mišić, Pandža.

Mladost Lučani: Rosić, Jovanović, Milošević, Šatara, Pešić, Pejović, Pavlović, Lazić, Odita, Dimić, Trifunović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi