Veliko priznanje

Milan Milošević će igrati na grčkom All Star meču

Bosanskohercegovački reprezentativac Milan Milošević igrat će na grčkom All Star meču. 

Bh. košarkaš briljira ove sezone u dresu ekipe Promitheasa, a u izboru za All Star ekipu dobio je čak 2,521 glasa i nastupit će u timu Svijeta.

Pored njega u timu Svijeta bit će još: Thaddeus MacFadden, Stefan Moody, Manny Harris, Langston Hall, Janis Strelnieks, James Gist, Mackenzie Moore, Chris Singleton, KC Rivers, Nikola Milutinov i Jamel McLean, dok je trener ekipe Xavi Pascual.

S druge strane, za ekipu Grčke igrat će: Nick Calathes, Vassilis Spanoulis, Nikos Pappas, Lefteris Bochorides, Nikos Gkikas, Kostas Papanikolaou, Thanasis Antetokounmpo, Panagiotis Vassilopoulos, Giorgios Printezis, Vangelis Margaritis, Vassilis Kavvadas i Sofoklis Schortsanitis, a trener je Ilias Papatheodorou.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.