Ni Milošević ne pomaže Prometheusu
Foto: EPA

Treći uzastopni poraz

Ni Milošević ne pomaže Prometheusu

M. Šljivak

Ni Milošević ne pomaže PrometheusuKošarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Milošević odigrao je još jedan dobar meč za grčki Promethesu, ali je njegov tim upisao treći poraz u nizu.

Od njih je u 10. kolu prvenstva Grčke savladao Koroivos 78:71, te im je nanio ukupno četvrti poraz u sezoni, a treći u nizu.

Milošević je odigrao ponovo odličan meč. Za 33 minute na parketu je ubacio 14 poena i uhvatio je osam lopti uz četiri asistencije.

Efikasniji od njega je bio samo Senegalac Muhammed Faye koji je ubacio 18 poena, dok je u pobjedničkom sastavu Jahii Carson ubacio 24 poena.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Prometheus je prvi dio sezone završio sa omjerom od šest pobjeda i četiri poraza i na šestom mjestu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi