Donio Levanteu bod protiv Real Madrida

Pazzini: Nisam mogao ni sanjati bolji debi

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Levantea sinoć su na domaćem terenu remizirali protiv Real Madrida (2:2) u okviru 22. kola španske La Lige.

Levante je odigrao sjajnu utakmicu protiv kraljevskog kluba i na kraju je zasluženo osvojio bod. Jedan od junaka domaće ekipe bio je Giampaolo Pazzini koji je tek prije nekoliko dana iz Verone stigao u Levante.

Pazzini je na svom debiju postigao gol i to protiv Real Madrida. Iskusni italijanski napadač nije krio svoje oduševljenje nakon utakmice i izjavio je da nije mogao ni sanjati bolji debi u dresu nove ekipe.

"Ovo je debi iz snova za svakog fudbalera, fantastična noć za mene i ekipu. Ušao sam u igru i dao gol Real Madridu. Sve je na kraju ispalo nevjerovatno i prelijepo. Svi igrači su slavili sa mnom gol i jednostavno sam sretan što su me tako primili za nekoliko dana", rekao je Pazzini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.