Ronaldo dobija novi ugovor u Realu?

Perez ne dopušta odlazak

Ronaldo dobija novi ugovor u Realu?

Portugalski fudbaler i petostruki osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo trebao bi dobiti novi ugovor u Real Madridu. 

Proteklih sedmica se piše da bi Ronaldo na kraju sezone trebao napustiti Madriđane i preći u PSG ili Manchester United narednog ljeta, a predsjednik Kraljeva Florentino Perez spreman je učiniti sve da se to ne dogodi.

Kako prenosi španski list ABC, Perez je spremio novi ugovor za Ronalda po kojem bi Portugalac trebao zarađivati nestvarnih 26,5 miliona futni godišnje.

Podsjetimo, aktuelni ugovor Ronaldu ističe na ljeto 2021. godine kada će on imati već 36 godina, ali obzirom na to kakve partije pruža sa 32 godine, sasvim je jasno da on može još nekoliko sezona odigrati na najvišem nivou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je tokom ove sezone odigrao ukupno 26 utakmica za Real Madrid na kojima je postigao 20 golova i upisao četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi