Nije mu kamera ništa kriva

Ljutiti Ronaldo nakon izmjene "svađao" se s kamermanom

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su po ko zna koji put ove sezone razočarali svoje navijače jer su remizirali na gostovanju protiv Levantea (2:2) u okviru 22. kola španske La Lige.

Kraljevski klub odigrao je još jednu utakmicu za zaborav, a na "laganom" gostovanju igrali aktuelnog prvaka Španije osvojili su samo jedan bod. Jednu od svojih lošijih partija sinoć je odigrao i najbolji igrač svijeta za 2017. godinu Cristiano Ronaldo.

Kod rezultata 1:1 Zidane je spremio izmjenu, a u igru je trebao ući Marco Asensio. Iako je Real u međuvremenu poveo sa 2:1 francuski stručnjak nije odustajao od izmjene i na iznenađenje mnogih iz igre je izveo Ronalda. Portugalcu se taj potez baš i nije svidio, a ni to što ga je kamerman snimao dok je sjedio na klupi.

Ronaldo je došao u "verbalni" sukob s kamerom i uporno je govorio kamermanu da treba snimati teren, a ne njega. Jasno je da portugalski fudbaler nije bio zadovoljan što je Zidane odlučio da ga izvede iz igre, ali kamerman mu nije ništa kriv.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.