Zidane: Još mnogo bodova je u igri

Real ponovo "kiksao"

Zidane: Još mnogo bodova je u igri

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida ponovo su razočarali svoje navijače nakon što su sinoć osvojili samo bod na gostovanju protiv Levantea (2:2).

Kraljevski klub u dva navrata je imao prednost, ali su domaći igrači uspjeli da se vrate i na kraju zasluženo osvoje bod. Real Madrid je ponovo "kiksao" i ukoliko Barcelona danas upiše pobjedu protiv Espanyola imat će čak 21 bod prednosti u odnosu na Kraljeve.

Nakon utakmice u centru pažnje novinara na press konfereciji bio je trener madridskog kluba Zinedine Zidane. Francuski stručnjak je bio zasut pitanjima, ali uvijek se ponavljalo isto "Da li je Barcelona već osvojila titulu prvaka Španije?". Naravno, Zidane je odgovorio u svom stilu.

"Pa, naravno da nije. La Liga se igra do zadnjeg kola i vjerujem da neće biti riješena sve do samog kraja. Još mnogo bodova ostalo je u igri i mi nećemo odustati sve dok budemo imali šanse", rekao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi