Foto: EPA

Zavirite u Ronaldovo carstvo od 16,5 miliona eura

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je godinama unazad jedan od najplaćenijih sportista svijeta.

Čudesni Portugalac od ugovora sa klubovima, marketinga i sponzora je tokom godina zaradio veliko bogatstvo, a novac maksimalno koristi kako bi kupovao skupocjene igračke.

Njegova garaža sadrži čak 20 autmobila, a Ronaldo je veliki ljubitelj i atraktivnih lokacija, pa se odlučio počasiti 16,5 miliona eura vrijednim stanom u New Yorku.

Stan se nalazi u popularnoj Trumpovoj kuli na Manhattnu i predstavlja zaista čudesno zdanje. Ima 235 kvadrata, opremljen je tradiocionalnim namještajem.

Sa svih strana pruža se pogled na New York, pa čak i iz tuš kabine i Ronaldo će maksimalno uživati u novom stanu.

Kupovinom ovog stana povećale su se špekulacije da bi Ronaldo karijeru mogao nastaviti u SAD-u o čemu se već odavno priča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.