Iako je počeo pripreme s Mostarcima

Musić ne ostaje u Zrinjskom, vraća se u matični klub?

Iako je počeo pripreme sa aktuelnim prvakom BiH, Semir Musić, ipak, u nastavku sezone neće nastupati za Zrinjski.

Nakon priprema u Medulinu i završenog memorijala Andrija Janković u Gabeli, za koji Musić nije konkurisao zbog povrede, 22-godišnji ofanzivac je izrazio želju da se okuša u drugoj sredini. 

Kako je saopšteno na zvaničnoj stranici Zrinjskog, Musić želi da karijeru nastavi u klubu u kojem je počeo igrati seniorski nogomet - Slobodi iz Tuzle. 

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje Semiru na profesionalnom pristupu te mu želi puno sreće u nastavku karijere", poručili su iz mostarskog kluba.

Musić je posljednji angažman imao u Švedskoj, gdje se vodio kao igrač Syrianske, a pored Slobode još je imao ogovore u Grasshoppersu, Travniku i Zvijezdi. Prošao je, također, sve omladinske selekcije BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.