Radno u bazi federalnog prvoligaša iz Simin Hana

Hrelja zadovoljan uslovima za rad, Poturalić se priključio pripremama Sloge

Samir Mlaćo

Dva nova redovna treninga u Međugorju su iza nogometaša Sloge. Ratko Ninković ne štedi svoje izabranike, svjestan je da je pred njima 15 bitnih utakmica, a ambicije Sloge su jasne - plasman u Premijer ligu BiH.

Danas se Slogi priključio i Husein Poturalić, napadač koji je stigao iz Bratstva, a posljednjih dana zbog viroze nije trenirao.

Poturalić će tako dodatno pojačati konkurenciju u napadu, a o dosadašnjim pripremama govorio je Adnan Hrelja.
"Dobro se radi, imamo odlične uslove i sve što nam je potrebno da se prije svega dobro spremimo i u miru dočekamo početak prvenstva. Svi znaju naše ambicije, a one su ulazak u veći rang, odnosno Premijer ligu BiH", kazao je Hrelja za SportSport.ba.

Slogu u nedjelju očekuje prijateljski meč protiv Zrinjskog, a u četvrtak protiv Igmana iz Konjica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.