Novi trener Sloge Simin Han

Ninković: Sloga me prijatno iznenadila

E. Dindić

Petesetogodišnji bh. stručnjak Ratko Ninković u nastavku sezone će raditi u Prvoj ligi FBiH.

Ninković, koji je posljednji angažman imao u zagrebačkom HAŠK-u, prihvatio je poziv Azmira Husića i imenovan je za novog trenera Sloge koja vodi borbu za plasman u Premijer ligu BiH.

Svoj novi tim Ninković je imao priliku gledati jučer u Bijeljini, gdje je Sloga igrala prijateljski meč sa Zvijezdom 09, a onim što je vidio je vro zadovoljan.

"Bila je dobra utakmica, zaista, moram reći da me Sloga prijatno iznenadila. Čuo sam i ranije da u Slogi ima zaista dobrih fudbalera, no znate kako je, od toga nema ništa dok se sami ne uvjerite. Ima tu kvaliteta...", kazao je Ninković za SportSport.ba, te se osvrnuo na klupske ciljeve.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Što se tiče plasmana u Premijer ligu BiH , ja mogu obećati rad, red i disciplinu i nadam se na kraju da ćemo ostvariti taj cilj. Na osnovu onog što sam vidio mislim da će ovaj kadar koji imamo biti dovoljan za to", završio je Ninković.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi