Mladi nogometaš iz Tešnja ponovo bez kluba

Trenutno slobodan igrač

Hadžikadunić se sporazumno razišao sa Čelikom

Dino Kurbegović, foto: T. Hebib

Nogometaš koji s 15 godina nastupi za seniorsku ekipu bilo kojeg kluba sigurno da ima potencijala i talenta. Jedan od takvih je i mladi Elmin Hadžikadunić.

Nogometaš rođen u Tešnju sa 19 godina već je promijenio pet klubova u karijeri. Najduže se zadržao u Borcu iz Jelaha u kojem je i počeo fudbalski put, te stigao do seniorske ekipe. Osim Tuzle i Olimpica, prošlu sezonu nastupao je za Radnički iz Niša.

Pred početak ove sezone stigao je na Bilino polje, te je potpisao jednogodišnji ugovor s Čelikom. Hadžikadunić je u polusezoni nastupio na šest utakmica, a na kraju sezone se našao i na transfer listi.

Ovaj nogometaš imao je sa zeničkim timom ugovor do ljeta, tako da su se klub i igrač dogovorili da se sporazumno raskine saradnja. Hadžikadunić je nogometaš koji igra na krilnim pozicijama, bivši je kadetski reprezentativac BiH i trenutno je slobodan nogometaš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.