Čelik protiv Iskre u petak na Bilinom polju
Zeničani će posljednju provjeru pred nastavak sezone imati protiv Iskre iz Bugojna

Promijenjen termin generalke

Čelik protiv Iskre u petak na Bilinom polju

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u petak će od 14:30 sati na Bilinom polju odigrati generalku protiv Iskre iz Bugojna. Ova utakmica bila je planirana za subotu, ali zbog licenciranja službenih osoba pomjerena je dan ranije.

Zeničani su u dosadašnjem dijelu priprema odigrali četiri utakmice. Na Kamberovića polju su poraženi od Igmana 1:2, da bi onda odigrali i tri utakmice na pripremama u Antaliji. Crno-crveni su poraženi od rumunjskog Voluntarija 1:2, te od njemačkog niželigaša Wattenscheida 0:3. Jedinu pobjedu su ubilježili u posljednjoj utakmici protiv makedonskog Shkupija, kada su pobijedili 2:0. 

U petak će protiv Iskre biti generalan provjera pred nastavak prvenstva u kojem je cilj opstanak u ligi. Zeničani još nisu zaključili listu pojačanja, jer se u narednim danima očekuje dolazak još jednog golmana i lijevog beka čime bi se zaokružio igrački kadar na 22 igrača plus 3 golmana na koje će računati Slaven Musa u nastavku prvenstva.

Čelik bi već u prva dva kola nastavka mogao da smanji zaostatak za konkurentima u borbi za opstanak, budući da dočekuje Vitez, a zatim gostuje u Gabeli, do kraja regularnog dijela očekuje ih još utakmica protiv Mladosti na Bilinom polju, te gostovanje na Grbavici.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
2 na bilinom odma prvo kolo.
2 4
topalovic
Pa pogledajte samo ovu sliku i jad i cemer.Vidite ovoga krajnje desno,.majmun pravi.Gotovo je,.sanjajte bagere i pocnite navijati za KF Rudar,..jedini zenicki klub.cELIK JE MRTAV;::::HATMA DOVA dzematlije moje.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije