Tražena roba

Florenzi na meti Barcelone i Manchester Uniteda

Romin bočni fudbaler Alessandro Florenzi bit će veoma tražen fudbaler narednog ljeta.

Florenzi se već nekoliko sezona pominje u kontekstu odlaska iz rimskog kluba, ali za sada nije došla ponuda koja bi zadovoljila i čelnike Rome i fudbalera.

Ipak, ako su pisanja Corriere dello Sport tačna i ako dođe ponuda Masnchester Uniteda ili Barcelone, sigurno je da se Florenzi neće mnogo dvoumiti.

Podsjetimo, Roma je u problemima zbog finansijskog Fair playja i zbog toga je tokom januara mjeseca razmišljala o prodaji najboljih igrača, a vjerovatno će na kraju morati prodati barem jednog od njih.

Osim pomenute dvije ekipe, za Florenzija su još od ranije zainteresovani Chelsea i Atletico Madrid. Ovaj fudbaler je tokom tekuće sezone odigrao ukupno 24 utakmice i postigao je jedan gol uz dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.