Borussia postavila nevjerovatnu cijenu za Pulisica
Foto: EPA

Mladi fudbaler

Borussia postavila nevjerovatnu cijenu za Pulisica

M. Šljivak

Mladi američki fudbaler Christian Pulisic nalazi se u interesu mnogobrojnih evropskih klubova.

Navodno, za fudbalera Borussije iz Dortmunda interes pokazuju engleski velikani Liverpool i Manchester United, a za sada sa strane sve posmatra minhenski Bayern.

Ipak, cifra koju je tim iz Dortmunda postavio mogla bi odbiti potencijalne kupce. Početna cijena je 100 miliona eura za 19-godišnjeg fudbalera.

On je priznao kako bi rado zaigrao u Premiershipu i tvrdi kako je od malih nogu navijač Manchester Uniteda.

"Da, da, bio sam veliki navijač Uniteda mladosti. Lijepo je znati da se jedan takav tim interesuje za vas, ali sam sada fokusiran samo na Borussiju", rekao je Pulisic.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj fudbaler je član Borussije postao 2015. godine, dok je za prvi tim zaigrao 2016. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi