Poljski napadač o glasinama

Lewandowski: Idem u Real? Ne zanimaju me tračevi

Španski mediji proteklih dana mnogo su špekulisali da bi Robert Lewandowski na ljeto mogao preći u Real Madrid.

Čelnici "kraljevskog kluba" spremaju totalni remont momčadi na kraju sezone, a na popisu želja se nalazi nekoliko velikih zvijezda, među kojima je i Robert Lewandowski.

Poljak je stara Realova meta i za sada neispunjena želja, a u nekoliko navrata se špekulisalo kako ni on nema ništa protiv odlaska na Santago Bernabeu. Ipak, za Lewandowskog su svi ti natpisi samo trač.

"Ti tračevi me ne zanimaju i ništa više nemam za reći. Naravno da sam čuo sve te špekulacije, ali svake godine ih slušam", kazao je Lewandowski, prenose inostrani mediji. 

Štogod Lewandowski kaže, svakako će i dalje biti povezivan s odlaskom u Real, pogotovo sada kada je napad Madriđana na vrhuncu krize.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.