Rahimić: Izvući pouke za ubuduće

Dženan Rahimić, trener Studenta, nakon večerašnjeg domaćeg poraza od Vogošće, za SportSport.ba je ovako prokomentirao utakmicu 19. kola u kom su njegovi puleni imali prigodu pobjedom riješiti dosta stvari oko ostanka u elitnom razredu BIH košarke:

"Čestitke Vogošći, zaslužen trijumf bez packe. Više su željeli pobjedu od nas i ta me činjenica najviše smeta u ovom porazu. Mogli smo eventualnom pobjedom učvrstiti svoje mjesto i praktički osigurati ostanak, no sada smo jedan od ozbiljnijih kandidata za ispadanje. Ipak smo dosta izgubili na polusezni, tri bitna igrača, a zamjene su bile neadekvatne. Teški mečevi su pred nama a na nama je da iz ovog poraza izvučemo neke pouke za budućnost.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.