Koliko košta Velšanin?

Baleov agent 'lupio' cijenu, da li je realan?

Edmir Škorić

Koliko vrijedi Gareth Bale? Po riječima njegovog advokata, mnogi nisu u stanju da kupe Velšanina.

Kada je Bale prije četiri godine prešao iz Tottenhama u Real Madrid bio je najskuplji nogometaš svijeta, no trenutno je to Neymar, koji je za 222 miliona eura doveden u PSG iz Barcelone.

Vremena se mijenjaju, cijene rastu iz dana u dan, a i Baleov agent Jonathan Barnett smatra da velški reprezentativac vrijedi - 222 miliona.

"Bale vrijedi najmanje 222 miliona. Kao i Neymar. No, Gareth je sretan u Realu i voli život u Madridu", kazao je igračev agent, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Gareth je zvijezda u klubu bez obzira na Cristiana Ronalda i mislim da njih dvojica mogu zajedno igrati. Ne bih rekao da su smetnja jedan drugom i slično", tvrdi agent.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.