Naredna destinacija Engleska?

James se ne vraća u Real, ali ne ostaje ni u Bayernu

E. Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez pred početak ove sezone napustio je Real Madrid i odlučio je karijeru nastaviti u dresu minhenskog Bayerna.

James je u njemački klub stigao na dvogodišnju posudbu, ali prema svemu sudeći na Allianz Areni zadržat će se samo ovu sezonu. Kolumbijac je u dosadašnjem dijelu pružio nekoliko dobrih partija i bilo je riječi o tome da će se vratiti na Santiago Bernabeu.

Ipak, James je jasno dao do znanja da će se vratiti u kraljevski klub samo u slučaju da Zinedine Zidane više ne bude trener ove ekipe. Također, Kolumbijac baš nije zagrijan da ostane u Bayernu još jednu sezonu i, navodno, zatražio je da na ljeto potraži novi klub.

Kako prenose španski mediji interes za ovog igrača pokazalo je nekoliko evropskih velikana, a Jamesova velika želja je da se okuša u engleskom Premiershipu. Kako piše Marca ovaj fudbaler je odlučan da karijeru nastavi u Arsenalu ili Liverpoolu koji su pokazali veliki interes za njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.