Interesantna špekulacija iz Italije

Puma dovodi Marca Reusa u Milan?

Italijanski mediji plasirali su interesantnu špekulaciju vezanu za Marca Reusa koji bi, ako im je vjerovati, naredne sezone mogao obući crveno-crni dres.

Glavna poveznica Reusa i Milana je zajednički sponzor Puma, s kojim je Milan prije nekoliko dana potpisao višegodišnji ugovor.

Sponzorstvo Milana i Pume će zvanično stupiti na snagu 1. jula 2018. godine, a zahvaljujući ovoj saradnji bi na San Siro mogao doći i njemački reprezentativac koji je zaštitno lice ove sportske kompanije.

Navodno će Puma pokušati 'približiti' Milanu neke od svojih najvećih zvijezda, a možda to upravo bude Marco Reus kojem ugovor sa Borussijom Dortmund ističe 2019. godine.

Najpoznatiji fudbaleri koji imaju sponzorske ugovore sa Pumom su Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Sergio Agüero, Cesc Fabregas, Mario Balotelli, Hector Bellerin, Marco Reus, Julian Weigl, Gianluigi Buffon i Yaya Toure.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.