Svaka čast za hrabrost

Leganes na nevjerovatan način poveo protiv Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida trenutno igraju u gostima protiv Leganesa zaostali meč 16. kola španske La Lige.

Utakmica za kraljevski klub nije baš najbolje počela jer je Leganes u šestoj minuti uspio da povede sa 1:0. Nakon kornera gužvu u petercu gostiju iskoristio je Bustinza koji je na nevjerovatan način uspio da ugura loptu u mrežu.

Iako je Theo Hernandez gotovo izbio loptu, igrač Leganesa se bacio i lopta ga je pogodila u rame i završila u golu Reala. Gol Leganesa možete pogledati na OVOM linku.

No, slavlje domaćih nije dugo trajalo jer je samo pet minuta kasnije Lucas uspio da poravna na 1:1. Treba dodati da je Zinedine Zidane odlučio da neće računati na Cristiana Ronalda na ovom meču koji je dobio nekoliko dana odmora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.