Real bez Ronalda na današnjem gostovanju

Zidane odmara Portugalca?

Real bez Ronalda na današnjem gostovanju

Leganes i Real Madrid danas će s početkom u 18:45 sati odigrati zaostalu utakmicu 16. kola La Lige.

Na ovom gostovanju Madriđani neće moći računati na nekoliko standardnih nogometaša, a kako pišu španski mediji, među onima koji nisu krenuli put Leganesa je i Cristiano Ronaldo.

Nije navedeno zbog čega Ronaldo neće igrati, no trener Real Madrida Zinedine Zidane je svakako poznat po odmaranju najiskusnijih igrača, pa ne bi bilo čudo da je i ovoga puta to razlog odsustva.

Osim Ronalda, među igračima koji se ne nalaze na Zidaneovom popisu za Leganes su još Luka Modrić, Toni Kroos i Marcelo, što se znalo i ranije.

U ovaj susret Leganes ulazi sa 13. pozicije, dok je Real Madrid na četvrtom mjestu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi