Zmajevi proslavili pobjedu

Nakon velike pobjede uslijedilo i veliko slavlje

Edmir Škorić

Bh. košarkaška reprezentacija večeras je odličnoj atmosferi i dobro popunjenoj Skenderiji uspjela da ostvari pobjedu nad Belgijom.

Imali smo jako težak posao, Belgijanci su u jednom trenutku u završnici imali i plus sedam, ali na kraju smo došli do pobjede u triler završnici (72:70) i primakli smo se plasmanu u drugu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naši momci su po završetku meča u Skenderiji krenuli sa slavljem, a zaslužili su da večras dobro proslave trijumf nad Belgijancima, kojima je ovo bio treći poraz i teško da će se spasiti u grupi s BiH, Francuskom i Rusijom.

Uživajte u kadrovima iz Skenderije, mada moramo biti iskreni i reći da smo očekivali lakšu pobjedu, no ovako je slađe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.