Ekipa iz Simin Hana ubjedljiva u generalci pred drugi dio sezone

Prijateljska utakmica

Sloga ubjedljiva u generalci pred početak drugog dijela sezone

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U generalci pred početak nove sezone na pomoćnom terenu stadiona Tušanj sastale su se ekipe Sloge iz Simin Hana i ekipa Slavena iz Živinica. U jednoj zanimljivoj utakmici slavila je ekipa Sloge rezultatom 5:1 (3:1). 

Izabranici Ratka Ninkovića u prvom poluvremenu su bili bolji protivnik pa su golovima Husejna Poturalića i Salke Jazvina koji je bio dvostruki strijelac vrlo brzo poveli rezultatom 3:0.

Do poluvremena gosti iz Živinica smanjili su preko Ajdina Nukića na 3:1, što je ujedno bio i rezultat prvih 45 minuta.

U nastavku susreta vidjeli smo još dva gola u mreži Slavena, a dvostruki strijelac je bio Aidin Mahmutović za konačnih 5:1 u ovom susretu.

Podsjetimo, fudbaleri Sloge iz Simin Hana u prvom kolu nastavka Prve lige FBiH gostuju u Jajcu kod ekipe Metalleghea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.