Sloga savladala ekipu Bosne Yverdon, Omerović postigao četiri gola

Prijateljska utakmica

Sloga savladala ekipu Bosne Yverdon, Omerović postigao četiri gola

E. Dindić, foto: E. Dindić

U prijateljskom susretu na pomoćnom stadionu Tušanj sastale su se ekipe Sloge iz Simin Hana i niželigaš iz Švicarske ekipa Bosna iz Yverdona. Na kraju ubjedljivu pobjedu je slavila ekipa Sloge rezultatom 9:1(4:0). 

U prvom poluvremenu iskazao se mladi Almir Omerović koji je postigao četiri gola, što je ujedno bio i rezultat prvih 45 minuta.

U nastavku vidjeli smo još pet golova, za Slogu su pogađali Ajdin Mahmutović, Jasmin Moranjkić, dva puta Husejn Poturalić i Joco Stokić, dok je strijelac za ekipu Bosne bio Miloš Pekić.

Ekipa Sloge iz Simin Hana sutra igra generalku pred početak novog prvenstva sa početkom u 10:00 h, a protivnik je ekipa Slavena iz Živinica.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi