Odgađa li se duel Borca i Krupe?

Teren u Banjoj Luci ne obećava: Trenutno uslovi za igru ne postoje

Edmir Škorić

Trku s vremenom vode u Fudbalskom klubu Borac, ali kako stvari stoje - sutrašnji meč s Krupom u 20. kolu Premijer lige BiH bi mogao da se odgodi i trenutno uslovi za igru ne postoje.

Gradski stadion u Banjoj Luci bio je prekriven snijegom i uz pomoć traktora su domaćini pokušavali da ga osposobe, ali čini se da su napravili i veću štetu nego što je bila prije 'radne akcije'.

Trenutno teren izgleda kao oranica i ostalo je jako malo vremena do početka utakmice, pa je duel komšija pod velikim znakom pitanja.

Nije Borac jedini kojem teško padaju loši vremenski uslovi u našoj zemlji, ali taj dio Bosne i Hercegovine trenutno je najviše zatrpan snijegom, dok su ostali premijerligaški tereni ipak spremno dočekali drugo kolo proljetnog dijela prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bolji dokaz od priložene fotografije ne postoji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.