Pogriješi ako smiješ: Pojačane kontrole na utakmicama 20. kola Premijer lige BiH

Članovi Komiteta za suđenje na utakmicama

Pogriješi ako smiješ: Pojačane kontrole na utakmicama 20. kola Premijer lige BiH

A. Beganović

Za vikend su na rasporedu utakmice 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na svih šest terena, osim sudija i službenih lica, biće prisutni i članovi Komiteta za sudije i suđenje.

Očito je da je veliki sudijski propusti na utakmici u Mostaru u kojoj je Zrinjski rezultatom 3:2 savladao GOŠK "natjerao" krovnu kuću bh. fudbala na još veću ozbiljnost.

Tako su iz Fudbalskog saveza BiH odlučili da u vikendu ispred nas "pojačaju" kontrolu, pa će šest članova Komiteta za sudije i suđenje biti raspoređeno na šest premijerligaških terenea,

Dragan Banjac će "kontrolisati" dešavanja na utakmici Vitez - Široki Brijeg, Ibrahim Hasanbegović na utakmici Mladost - Zrinjski, Nenad Šukurma pratit će dešavanja na meču Borac - Krupa, Muamer Bureković će biti prisutan na tribinama stadiona Asim Ferhatović Hase gdje igraju Sarajevo - Radnik, Marinko Jelić će pratiti dešavanja na Grbavici gdje se sastaju Željezničar - Sloboda, dok će Zoran Rebac biti u Gabeli gdje se sastaju GOŠK -Čelik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Posjetilac
Čuj pogriješi ako smiješ .... ahahah ps oni i štimaju, isti taj savez odnosno ista ta komisija, sve se štima preko njih! Doći će da uberu dnevnicu, okrenuti glavu na drugu stranu i ćao. Bogami kao da do sada nisu mogli sve vidjeti u direktnim prenosima i snimcima, da su htjeli išta da vide, oni uopšte ne žele da vide ono što su već izrežirali za kafanskim stolovima. Zrinjskom naštimali titulu prošle godine, prošlo kolo ih ostavili u igri za ovosezonsku i sada će fol oni nešto nadgledati. Je li ih STID? Mi lige nećemo imati dok ne budu sudile UEFA-ine sudije!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi