Sigurna provjera za federalnog prvoligaša

Igman efikasan protiv Radnika iz Hadžića

Samir Mlaćo

Nogomeaši Igmana danas su u generalci pred drugi dio sezone savladali RadniK iz Hadžića rezultatom 4:2. Strijelci za tim iz Konjica bili su dva puta Albijanić, te po jednom Drljević i Zeljković. 

Igman tako optimistično započinje drugi dio sezone, a zanimljivo da je tim iz Konjica prvi započeo sa pripremama od svih klubova u Prvoj ligi FBiH.

U zimskom prelaznom roku Igman su napustili Admir Đono i Zoran Blagojević, dok su novi igrači ovog tima postali Handžić Faris, Lulomirak Benjamin, Konjhodžić Amar, Mehić Semir, Albijanić Milorad i Voloder Haris.

U pripremnom periodu izabranici Adisa Obada odigrali su devet utakmica te upisali tri pobjede, jedan remi i pet poraza uz gol razliku 13:17.

Drugi dio sezone Igman će otvoriti gostovanjem kod jesenjeg prvaka Zvijezde iz Gradačca naredne subote.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.