Milorad Albijanić novi član Igmana iz Konjica

Dolazi iz Zvijezde 09

Milorad Albijanić novi član Igmana iz Konjica

S. Mlaćo

Sada već bivši član Zvijezde 09 Milorad Albijanić karijeru će nastaviti u redovima federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica. 

Albijanić je prošao sve omladinske selekcije Zrinjskog iz Mostara, a za Zvijezdu 09 je u protekloj polusezoni upisao tri nastupa u Prvoj ligi RS.

Pojačat će ofanzivni red Igmana, koji se nalazi na pripremama u Bijelom Polju. Tim iz Konjica će u četvrtak odigrati prijateljski meč protiv Sloge iz Simin Hana, koja se nalazi na pripremama u Međugorju.

Prije par dana Igman je savladao FK Klis sa 4:1.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi