Borac - Krupa od 15:30 sati

Teren u Banjoj Luci prekriven snijegom, ali najvjerovatnije neće biti odgađanja

Edmir Škorić

U nedjelju su na programu tri susreta 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tereni u Banjaluci i Sarajevu prekriveni su snijegom, no žestokim naporima domaćini žele da ga osposobe za odigravanje susreta.

Neadekvatnom mehanizacijom čišćenja snijega uništen je teren banjalučkog stadiona i doslovno je pretvoren u oranicu, a ispod snijega nalazi se teren koji je zaleđen i može da prouzrokuje ozbiljne probleme igračima.

Ipak, vodstvo Borca tvrdi da su uspjeli da srede situaciju i da će teren biti spreman za duel s Krupom.

"Nismo mi krivi što je sedmicu dana snijeg padao u Banjaluci. Meč sa Krupom će biti odigran na nimalo lošijem terenu od onog protiv Širokog Brijega. Borac je magnet za medije i sve napade ćemo izdržati i vjerujem ostvariti zacrtan cilj - a to je opstanak u šampionatu BiH. Više bi voljeli da se piše o tome ko je napravio milionske dugove, ko nije plaćao struju 20 godina, zašto je Džaja dobio presudu od nekoliko stotina hiljada maraka, ali ovo rukovodstvo će i to izgurati", saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Pitanje je kako će se uopšte igrači snaći na uzoranom terenu, ali ovaj problem nema samo Borac nego 95 posto premijerligaša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.