Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Premijer liga BiH

"Šamar od Sarajeva nam je pomogao, užitak je raditi sa mladima koji nisu ufurane zvijezde"

Adnan Zildžović sa Mladosti Doboj Kakanj radi sjajan posao

Mladost iz Doboja kod Kaknja veoma loše je otvorila novu sezonu Premijer lige. Sve je kulminiralo razlazom sa nekadašnjim bh. reprezentativcem Nerminom Šabićem. Tražio se čarobni štapić, stručnjak koji će 'probuditi' momčad i prekinuti negativnu seriju, te donijeti radosti vjernim navijačima. 

"Šamar  od Sarajeva nam je pomogao, užitak je raditi sa mladima koji nisu ufurane zvijezde"
Zildžović je na klupi Mladosti naslijedio Nermina Šabića i već sada napravio sjajan rezultat. Priznaje da su njegovi planovi za budućnost vezani za Dobojlije
Nerazvrstano

"Ivica Osim mi je rekao da smo dosta slični, ali da sam ja imao teži put"

Legendarni trener Čelika i Sarajeva za SportSport.ba

Trenerski poziv veoma je težak posebno kada je u pitanju BiH, treneri se mijenjaju kao na traci, potpuno su nezaštićeni, nisu osigurani i niko im ne stoji iza leđa. Sigurno kada je naša država, bez obzira koji sport u pitanju, trenerskim pozivom da bi se bavili, morate biti mnogo hrabri, odlučni i snalažljivi.

"Ivica Osim mi je rekao da smo dosta slični, ali da sam ja imao teži put"
Hadžiahmetović i danas ima sve moguće elaborate i planove kako bi trebala izgledati buduća Akademija NK Čelik, ali njegovu stručnost i uspjehe, te obrazovanje koje ima očigledno ljudi u Zenici ne shvataju ozbiljno, zbog čega najviše trpi nogomet u gradu.
Foto: D. Kurbegović
Učitavanje...