Andre Gomes napušta Barcu?

Kada te Messi prekriži onda možeš tražiti novi klub

Endin Čaušević

Iako je januarski prelazni rok tek nedavno završio svi uveliko već pričaju o transferima koji bi se mogli desiti na kraju ove sezone, a sigurno je da će ponovo na tržištu aktivna biti i Barcelona.

Katalonski klub je u prethodna dva roka bio veoma aktivan, a sigurno da nas isto čeka i na ljeto. Barca je dovela nekoliko novih pojačanja u januaru što znači da će gotovo sigurno biti odlazaka s Nou Campa jer je broj nezadovoljnih igrača sve veći.

"Lider" ove grupe je portugalski fudbaler Andre Gomes koji je u posljednje vrijeme ne dobija šansu za igru. Od dolaska u Barcelonu ovaj veznjak nije uspio opravdati očekivanja, a mnogi su bili iznenađeni što je ostao u januaru i dalje član Blaugrane.

Ipak, španski mediji prenose da su Gomesovi dani odbrojani u Barceloni, te da je Lionel Messi poručio čelnicima kluba da trebaju prekrižiti Portugalca. U Barci su daleko od toga da su zadovoljni igrama Gomesa koji će na ljeto imati dozvolu da traži novi klub.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.