Za SportSport.ba je potvrđeno da dogovor nije postignut i da Vojvodić neće naslijediti Musu na klupi Čelika.

Zeničani u teškoj situaciji

Vojvodić preskup, Čelik traži trenera · Saznajemo

Samir Mlaćo, foto: Dino Kurbegović

Darko Vojvodić neće sjesti na klupu NK Čelik. Naime, Zeničani su se jučer razišli sa Slavenom Musom nakon poraza od Mladosti Doboj Kakanj (0:3), te odmah krenuli u potragu za njegovim nasljednikom. 

Danas su predstavnici Čelika obavili razgovore sa  Vojvodićem, a za SportSport.ba je potvrđeno da dogovor nije postignut i da Vojvodić neće naslijediti Musu.

Zapelo je oko finansijskih uslova, pa Zeničani nastavljaju potragu za šefom struke.

Sve će biti poznato u narednim danima, a postoji mogućnost da ekipu u srijedu na Grbavici sa klupe vodi jedan od trenera iz omladinskog pogona, dok će u stručnom štabu sigurno ostati Jasmin Džidić i Asim Hrnjić.

Čelik se nakon 21. odigranog kola nalazi na 11. mjestu sa samo 13 osvojenih bodova i samo čudo može spasiti Zeničane od ispadanja u Prvu ligu Federacije BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.