Slaven Musa više nije trener Čelika

Smijenjen nakon dva poraza

Slaven Musa više nije trener Čelika

E. Škorić

Čelik je poražen s 3:0 od Mladosti u Zenici u 21. kolu Premijer lige Bosne i Herecgovine, pa je sve dalje od cilja, a to je opstanak u ligi.

Stoga, Slaven Musa od danas više nije trener zeničkog Čelika.

Kako SportSport.ba saznaje, u toku je sastanak rukovodstva kluba, koje je odlučilo da smijeni Musu polije dva uzastopna poraza u proljetnom dijelu šampionata.

"Toga će uvijek biti, ja nisam došao u Čelik da zaradim neki novac ili se uhljebim, ja nisam nikakav problem što se tiče Čelika, sigurno je da ljudi koji vode klub trebaju razmisliti šta i kako dalje. Ja sam spreman na sve, nisam nikakav problem i neću ništa tražiti što su možda neki prije mene tražili, a vi kako god hoćete to prevedite", kazao je nakon današnjeg poraza Musa.

Čeliku slijedi gostovanje na Grbavici u srijedu, a ubrzo će biti poznato i ko će naslijediti Musu. Spominju se Darko Vojvodić i Boris Pavić kao mogući nasljednici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shekibog
Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha,..majku vam mrtvu cigansku jebem,..aaaa,..hahahahahahahahaha
25 32
Heller
Lik je najgori trener u BiH
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi