Ljut ili?

Dosta polemike izazvalo "radovanje" Simonea Zaze

Edmir Škorić

Proslava gola napadača Valencije Simonea Zaze protiv Betisa izazvala je dosta polemike.

Zaza je postigao prvijenac u 2018. godini u dresu Valencije i 11. u La Ligi u 2:0 pobjedi nad Betisom. No, obzirom da ga nije proslavio, odnosno da je prstima gestikulirao na brbljanje, počele su glasine kako je na ovaj način iskazao nezadovoljstvo i na neki način ušutkivao pojedince koji mu nisu previše vjerovali u posljednje vrijeme.

"Igrao sam svaku utakmicu kao starter, a onda sam preselio na klupu i nešto sam morao učiniti. Bio sam presretan zbog gola i nije istina da sam nesretan u klubu. Moj način proslave jednostavno je bila privatna šala s mojim ocem, tako da ne trebate se brinuti", poručio je Zaza, koji se potom osvrnuo i na smrt svog prijatelja Davidea Astorija (31).

"Astori? Poznavao sam ga dobro i bio sam jako tužan kada sam saznao šta se dogodilo. Situacija je jako teška, neka Davide počiva u miru", dodao je italijanski napadač.

Nakon sinoćnje pobjede njegova Valencia je zadržala četvrto mjesto ispred Seville i se je bliže ostvarenju velikog cilja, a to je igranje u Ligi prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.