Zbog Takmičarske komisije KS BiH

Predsjedništvo KS BiH “kleklo na koljena”

Članovima Predsjedništva Košarkaškog saveza BiH jedna sjednica mjesečno je dovoljna bar kada je riječ o donošenju važnih odluka za budućnost ovog popularnog sporta. Ni incidenti, ostavke, prijetnje… ne mogu uticati na čelnike Saveza da ostave sve drugo kako bi se u potpunosti posvetili aktuelnom trenutku naše košarke, a zbog čega su i izabrani.

Tako je sjednica Predsjedništva KS BiH, koja je bila zakazana za petak i koja se MORALA održati, prolongirana jer su službeni put i odlazak na vikend ipak važniji od “Centrotrans lige za prvaka”.
Da sve bude u skladu sa dosadašnjim “predanim” radom krovnog tijela bh. kuće košarke potvrđuje i molba članovima Takmičarske komisije KS BiH da se vrate na dužnost, nakon kolektivne ostavke, i sezonu isprate do kraja.
Linija manjeg otpora odavno je zaštitni znak Predsjedništva KS BiH, a brod koji tone napušta se brzinom "svjetlosti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.