Interesantna priča sa Otoka

Begović izbacio Kanea iz Fantasy tima, pa mu 'dohakao' na terenu

Najbolji strijelac Premier lige Harry Kane povrijedio se na nedjeljnoj utakmici protiv Bournemoutha i to prilikom kontakta sa našim Asmirom Begovićem.

Zbog povrede zgloba je Kane morao izaći iz igre već u 34. minuti utakmice, a prve pretpostavke su da će s terena izbivati nekoliko sedmica.

Begović se izvinio Kaneu nakon utakmice, a internetom se ekspresno proširila i jedna zanimljiva fotografija na kojoj se vidi Fantasy tim našeg golmana za prošlo kolo Premier lige.

Asmir Begović u svom timu ima Harryja Kanea, kojeg je za ovu priliku odlučio izbaciti iz prvih 11 i staviti na klupu. Logično, Begović je isti potez napravio i sa Allijem, kojeg je također izostavio iz ekipe.

Engleski mediji pišuda je Begović imao skrivene namjere uoči utakmice i da je njegov potez na Fantasyju samo nagovijestio ono što će uraditi engleskom napadaču. Naravno, u pitanju je šala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.