Nema govora o prodaji De Gee

Mourinho u svom stilu: Neka Real traži drugog golmana

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho poručio je Real Madridu da zaboravi na dovođenje Davida de Gee.

U posljednje vrijeme se mnogo priča o interesovanju Kraljeva za De Geu, ali jasno je i da ga na Old Traffordu silno žele zadržati.

"Mislim da će De Gea ostati. Ne znam kakve namjere ima Real Madrid, ali da sam ja na njihovom mjestu, potražio bih nekog drugog golmana", u svom stilu je poručio Mourinho.

Na pitanje o Alexisu Sanchezu, menadžer Uniteda je poručio da najbolje od njega tek očekuje.

"On je uvijek prvikoji dolaze na treninge, trudi se i uvjeren sam da će sljedeće godine biti bolji. Tada ga očekujem na maksimumu. Nema veze zbog kritika, u Engleskoj se trenutno sve kritikuje pa tako i Alexis. Nijelako biti bivši igrač Barcelone i reprezentativac Čilea", rekao je Mourinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.