Novi trener Bavaraca?

Bayern kontaktirao Pochettina

Edmir Škorić

Mauricio Pochettino sa dosta uspjeha vodi Tottenham, bez obzira što još nema trofeja, ali čini se da će Argentinac napraviti korak naprijed u karijeri.

Nekadašnji reprezentativac Njemačke Dietman Hamann je kazao kako bi Pochettino trebao biti nasljednik Juppa Heynckesa na klupi Bavaraca naredne sezone.

“Znam da je Bayern kontaktirao Pochettina i da je on bio jedan od opcija, a moguće je da je to i dalje slučaj”, rekao je Hamann, pa je dodao:

“To da novi trener govori njemački jest bitna stavka, ali sigurno neće biti odlučujuća. Pep također nije savršeno pričao njemački. Bayern će pokušati dovesti najboljeg mogućeg trenera, a ja mislim da bi to bio trener Tottenhama".

Uz pomoć Pochettina Tottenham je pružio veliki otpor Juventusu u osmini finala Lige prvaka i godinama je jedan od najboljih engleskih timova, a navodno Argentinca hoće u PSG-u i Real Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.