Hoće li ga poslušati?

Carvajal predložio igrača Realu: Uklopio bi se sigurno

Posljednjih sedmica u fudbalskoj javnosti se sve više govori o 'bijegu' Neymara iz Paris Saint-Germaina.

Iako nije prošla ni godina dana otkako je Barcelonu zamijenio Paris Saint-Germainom, brazilski fudbaler navodno nije pretjerano zadovoljan u novoj sredini i nije isključeno da već u nadolazećem prijelaznom roku napravi novi transfer.

Kao naredna destinacija najviše se pominje Real, koji ga je želio još kada je igrao za Santos, a među onima koji smatraju da njegovo dovođenje bilo odličan potez za Madriđane je fudbaler ovog kluba Dani Carvajal.

"Da biram između Greizmanna i Neymara? Težak je izbor, ali bih pao na Neymara. Iskustvo duela s njim mi govori to, uklopio bi se u Real", izjavio je Carvajal za španske medije.

Real je, podsjetimo, nedavno eliminisao Neymarov Paris Saint-Germain u osmini finala Lige prvaka ukupnim rezultatom 5:2. Brazilac zbog povrede nije nastupio u revanšu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.