Nije baš idealna situacija

Žestok obračun bivšeg i sadašnjeg direktora Borca

Edmir Škorić

Direktor FK Borac Dejan Lukendić sukobio se sa bivšim direktorom Borca Oliverom Jandrićem u jednom banjalučkom balonu.

Lukendić je trenutno direkor Borca, Jandrić je bio kapiten, trener i sportski direktor ovog kluba, a do obračuna je došlo u toku jedne rekreativne utakmice, piše Blic.

Nakon jednog duela Jandrić je ostao ležati na podu, a onda je došlo do fizičkog obračuna, pošto je Lukendić nogama udarao Jandrića koji je ležao na podu.

Ubrzo su se umiješali ostali učesnici rekreacije, pa su razdvojili Lukendića i Jandrića, mada svjedoci tvrde da je bilo nasrtaja i kasnije.

Kako god, čini se da i ova situacija oslikava tešku i sivu situaciju u Banjaluci, čiji je Borac u zadnji čas izbjegao suspenziju zbog neplaćanja dugovanja bivšim igračima i trenerima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.