Salah u životnoj formi

Zabio mu četiri gola, pa mu se izvinjavao nakon utakmice

Endin Čaušević

Liverpool je jučer na domaćem terenu deklasirao Watford sa 5:0 u meču 31. kola Premiershipa, a još jednu fantastičnu utakmicu odigrao je Mohamed Salah.

Egipćanin je na jučerašnjem meču postigao čak četiri gola i još jednom pokazao da se nalazi u životnoj formi. Salah lagano ide prema titulu najboljeg strijelca u Engleskoj, a u prilog mu ide činjenica da se povrijedio Harry Kane koji ga je pratio u stopu.

Salah je i jučer oduševio javnost u Engleskoj i pokazao koliko je skroman. Naime, nakon što je utakmice završila igrač Liverpoola prišao je golmanu protivničke ekipe Orestisu Karnezisu i jednostavno mu se izvinio što mu je dao čak četiri gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.