Trener Sarajeva razočaran kao nikad

Musemić: U karijeri ovo nisam doživio, apsolutno je sve protiv nas

Sarajevo je u 2. kolu Lige za prvaka priredilo još jedno razočarenje svojim vjernim navijačima.

Nakon poraza 2:1 od Širokog Brijega u prošlom kolu, danas je bordo tim izgubio i od Radnika rezultatom 1:0, a to je zaboljelo trenera Husrefa Musemića koji jednostavno ne može da vjeruje šta se dešava njegovoj ekipi.

"Teško je bilo šta reći. Danas smo kao nešto i odigrali, stvarali neke šanse ali... Apsolutno je sve protiv nas. Čovjeku pređe lopta preko noge, zabije gol. A mi ne možemo da damo gol. Ja u karijeri ovo nisam doživio, baš nas ne ide. Očekivao sam malo više fair-playa od Radnika na kraju, ali šta je tu je", rekao je utučeni Musemić, koji je dodao i riječ-dvije o sljedećoj utakmici protiv Krupe koja dolazi nakon reprezentativne pauze:

"Protiv Krupe igramo tek za 14 dana. Ima vremena do sljedeće utakmice. Jako, jako nezgodna situacija".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.